30.3 C
Aleşd
sâmbătă, 22 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Stația de epurare din Lugașu de Jos este gata

 

Lugașu de Jos are de-acum, o staţie de epurare care tratează apele reziduale.

Marți în prezența fostului ministru al dezvoltării Attila Cseke, a primarului Sorban Levente și a preoților din localitate, a avut loc inaugurarea noii stații de epurare din Lugașu de Jos.

Fostul ministru Attila Cseke a subliniat importanța acestei investiții pentru comunitatea locală, evidențiind beneficiile pe termen lung pentru sănătatea publică și mediul înconjurător. Domnul Sorban Levente a mulțumit tuturor celor implicați în realizarea proiectului și a subliniat că stația de epurare este un pas esențial către modernizarea infrastructurii locale.

“În perioada următoare, locuitorii vor fi informați cu privire la procedurile necesare pentru racordarea la canalizare. Vom furniza detalii precise despre pașii ce trebuie urmați, documentele necesare și termenele limită, pentru a asigura o tranziție cât mai eficientă și fără probleme. Vă mulțumim pentru sprijinul și răbdarea dumneavoastră în realizarea acestui proiect de importanță majorã pentru comuna noastră”, a explicat edilul din Lugașu de Jos.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,739FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI