Sorbán Levente este din nou primar în comuna Lugaşu de Jos

1938
Sorbán Levente
Sorbán Levente


După o campanie electorală obositoare, cetăţenii comunei l-au reales pe Sorban Levente, pentru a treia oară la rând, pentru un nou mandat de primar.

La numărătoarea voturilor, Sorban Levente a reușit să-și facă cel mai frumos cadou, chiar de ziua lui: încă un mandat de primar. La mulți ani!


Sorbán Levente, primarul comunei Lugaşu de Jos: „Mulţumesc pentru neobositul sprijin pe care mi l-au acordat familiei mele, colegilor mei din Primărie (familia mea mai mare), candidaţilor şi consilierilor locali, voluntarilor, le mulţumesc tuturor locuitorilor comunei, atât celor care au crezut în mine dar şi celor care au avut alte opţiuni politice, pentru că s-au prezentat la vot. Împreună vom duce la bun sfârşit toate proiecte aflate deja în curs de realizare, vom putea începe altele”.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.