Probleme pentru un bărbat din Lugașu de sus: Fără permis pe un moped neînregistrat

1014
scuter fără permis
Foto caracter ilustrativ
 

Cercetat penal pentru conducerea fără permis, a unui moped neînmatriculat.

 

Luni, 23 septembrie, la ora 18.20, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Lugașu de Jos, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Aleşd au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din Lugașu de Sus, județul Bihor, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

“În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri aleșdani”, a spus Alina Fracuta, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.