Prima maşină confiscată în Bihor pentru transportul ilegal de deşeuri!

4779
Foto ©️ Gărda de Mediu Bihor

Conform atribuţiilor Gărzii de Mediu Bihor şi a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, în data de 18.03.2021 în jurul orei 19:00, o echipă de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Bihor împreună cu lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliţie Bihor, au procedat la confiscarea unei autoutilitare.

Acţiunea s-a derulat în baza Protocolului de Colaborare “Bihor Curat” încheiat între Instituţia Prefectului Judeţului Bihor, Consiliul Judeţean Bihor, Garda de Mediu Bihor şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor.

„Mijlocul auto confiscat este o autoutilitară marca Mercedez Benz Sprinter, an fabricaţie 2014, iar conducătorul acesteia este o persoană fizică cu domiciliul în comuna Lugaşu de Jos. Conducătorul acesteia a început abandonarea de deşeuri în imediata apropiere a unei balastiere de pe raza UAT Ţeţchea şi a DJ 108I. În autoutilitară se găsea o cantitate de circa 6 mc de deşeuri municipal amestecate (textile, materiale plastice, hârtie, etc)”, transmit comisarii gărzii de mediu Bihor.

Foto ©️ Gărda de Mediu Bihor

Autoutilitara a fost confiscată şi a fost predată în custodia UAT Ţeţchea după sigilarea acesteia de către comisarii Gărzii de Mediu Bihor. Conducătorul autoutilitarei a fost sancţionat şi cu amendă contravenţională în valoare de 30.000 lei şi va suporta cheltuiala transportului acestor deşeuri de către o firmă autorizată la depozitul ecologic de deşeuri, mai spun aceștia.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.