Plimbare penală! Un tânăr de 17 ani din Lugașu de Sus prins la volan fără permis

1378
Foto caracter ilustrativ
 

Inconștiența maxima din partea unui adolescent de 17 ani din Lugașu de Sus. A urcat la volanul unui autoturism fara permis însă a fost oprit la timp de polițiști.

Luni, 12 noiembie a.c., la ora 18.20, polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 17 ani, din Lugaşu de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 168, în localitatea Lugaşu de Sus, fără a poseda permis de conducere.

Tot luni, 12 noiembrie a.c., la ora 09.30, polițiștii Secţiei nr.8 de Poliţie Rurală Tinca au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Husasău de Tinca, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 792/A, în localitatea Tinca, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicole.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.