Pliante pro referendum amplasate direct pe pâinea produsă de o brutărie din județul Bihor

1751
pliante referendum în pâine-800x450

Campania pro familia a ajuns la un nou nivel. Cetățeni din tot judetul au ajuns să distribuie în cursul zilei de marți, 2 octombrie, imagini cu pâinea produsă în judet, care are inclus un pliant pro referendum.

Pe pliantul plasat în pungă apare textul: „Apără copiii României! Apără căsătoria dintre un bărbat și o femeie! Apără România de mâine! VINO LA REFENDUM! VOTEAZĂ „DA” pentru definirea în Constituție a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. 6-7 octombrie 2018, Să fim 6.000.000 la VOT! Doar așa ne apărăm copiii.”

Firma care a distribuit pâinea se numește Vital Produs SRL. A fost înființată în 1994 și produce marca Pită de Lugaș.

Unul din administratorii firmei a recunoscut că respectivele produse aparțin companiei și că, ei bine, sprijină referendumul anti-gay din 6 și 7 octombrie.

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Bihor a şi declanşat verificări în caz. „Ne-am sesizat din postările de pe reţelele de socializare şi am trimis o echipă la sediul firmei acolo unde se face şi ambalarea produselor, pentru a verifica ce s-a întâmplat”, a declarat şeful Comisariatului, Giani Bura.

Potrivit unor surse locale, patronii firmei Vital Produs au mai apelat la această formă de promovare şi în campania electorală pentru alegerile locale din 2016, când au introdus în pungile cu pâine pliante cu candidatul PNL la funcţia de primar.