LUGAȘU DE JOS ARE PRIMAR VALIDAT ȘI CONSILIU LOCAL LEGAL CONSTITUIT

1443
Levente Sorban
Levente Sorban

Luni, 26 octombrie 2020 a avut loc ceremonia de depunere a jurământului al primarului ales, domnul Levente Sorban și al consilierilor locali ai comunei Lugașu de Jos. Depunerea jurământului și totodată constituirea Consiliului Local s-a desfășurat într-un cadru solemn și a început cu intonarea Imnului Național, în prezența reprezentantului Instituției Prefectului, domnul Venig Adrian și prin participarea de la distanță a prefectului Dumitru Țiplea, în regim de videoconferință, care le-a urat tuturor mult succes.


Domnul primar Sorban Levente a îndemnat la unitate în cadrul consiliului local, pentru ca, așa cum au și jurat aleșii, să facă tot ce le stă în putere pentru binele comunității.


La ceremonie a participat și senatorul Cseke Attila, care a ținut să specifice că deși în campania electorală se spun multe lucruri, scopul celor aleși de către populație este acela de a lucra împreună pentru binele tuturor și a asigurat comunitatea de sprijinul UDMR.

Cseke Attila


Depunerea jurământului a fost urmată de o ședință extraordinară pentru stabilirea componenței comisiilor și alegerea viceprimarului.


Pentru funcția de viceprimar au fost nominalizați domnii: Ivan Voicu Lucian, Fabric Ladislau, Kalman Zoltan, Luca Gavril și Cofar Cătălin Nicolae.


Primii patru au renunțat la nominalizare, astfel în cursă a rămas domnul Cofar Cătălin. În urma votului secret, domnul Cofar a obținut 7 voturi „pentru”, iar 4 buletine de vot au fost nule.

Consilierii Locali ai Comunei Lugașu de Jos
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.