Incendiu provocat de copii la Urvind! Au dat foc la anexa unei gospodării

4314
Foto © AlesdOnline.ro

Pompierii din Aleșd, au intervenit luni, 11 septembrie, în jurul orei 17.20, pentru a stinge incendiul izbucnit la o anexă a unei gospodării din localitatea Urvind.

 

Potrivit primelor cercetări, focul a izbucnit după ce copii nesupravegheați s-au jucat cu chibrituri în podul anexei. Focul s-a propagat cu repeziciune la acoperiş, distrugând uşi, ferestre, circa 150 mp din acoperişul anexei și o tonă de fân.

Intervenţia pompierilor a durat aproape o oră împiedicând extinderea focului la acoperișul casei de locuit și la casele învecinate.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.