Fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Dumitru Voloşeniuc, condamnat la închisoare cu suspendare

948
Dumitru Voloşeniuc

Tribunalul Bihor s-a pronunţat, vineri, în procesul fostului vicepreşedinte PNL al Consiliului Judeţean Bihor, Dumitru Voloşeniuc, trimis în judecată anul trecut de procurorii DNA Oradea pentru operaţiuni comerciale incompatibile cu funcţia şi fals în declaraţii.

Potrivit actului de acuzare întocmit de procurori, în perioada iunie 2008 – iunie 2012, cât a fost în funcţia publică, Voloşeniuc a fost şi reprezentant al firmei Road Trans SRL din Lugaşu de Jos, patronată oficial de soţia sa, iar în urma unor operaţiuni financiare efectuate prin intermediul societăţii ar fi obținut foloase necuvenite în valoare de 238.650 lei.

Citește articolul complet pe ebihoreanul.ro

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.