Fată de 16 ani din Lugașu de Jos dată dispărută

3555
LINGURAR AURICA ADRIANA
LINGURAR AURICA ADRIANA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 12.00, cu privire la faptul că minora LINGURAR AURICA ADRIANA, de 1ani, din comuna Lugașu de Jos, sat Lugașu de Sus, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 17 ianuarie 2020, în jurul orei 19.00 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,65 m înălțime, 60 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr brunet cu vârfuri vopsite blond, de lungime medie, prezintă cicatrici în urma unor arsuri, pe față, piept, mâini și picioare.

ÎMBRĂCĂMINTE: blugi, geacă neagră tip cojoc, cu blană în exterior și ghete negre, cu șiret, îmblănite.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Update: Minora de 16 ani, plecată voluntar de la domiciliu din comuna Lugașu de Jos a fost găsită în cursul aceleiași seri, în jurul orei 21.20, pe raza județului Olt. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.