Fără permis la plimbare pe o motocicletă neînmatriculată în Lugaşu de Jos

499
Foto caracter ilustrativ

Marți, 25 iunie, la ora 16.20, în localitatea bihoreană Lugaşu de Jos, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic

un localnic de 22 de ani, în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Tot marți, în localitatea bihoreană Șuncuiș, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic un localnic de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.