Doi minori din Lugaș s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi conducând fără permis

841
poliția rutieră Aleșd 2019
Foto © AlesdOnline arhivă

Miercuri, 5 iunie, la ora 15.10, pe drumul comunal 168, în localitatea bihoreană Lugașu de Sus, polițiștii rutieri din

Aleșd au depistat în trafic un localnic de 14 ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot miercuri, 5 iunie, la ora 15.50, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Lugașu de Jos, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un localnic de 17 ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.