Doi bărbați, din Tileagd și Lugașu de Sus, prinși de polițiști fără permis. S-au ales cu dosare penale

1156
politie-800x542
Foto caracter ilustrativ

Duminică, 20 septembrie, pe strada Principală din localitatea bihoreană Rontău, polițiștii din cadrul Poliției staţiunii Băile Felix au depistat în

trafic un tânăr de 21 de ani, din comuna Lugaşu de Sus, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, sâmbătă, 19 septembrie, la ora 18.00, pe drumul județean 108/I, polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.