Crimă la Lugașu de Jos! Un bărbat a fost înjunghiat

11016
Foto ©️ AlesdOnline
 

Un bărbat a murit vineri seară, în localitatea Lugașu de Jos după ce a fost înjunghiat în urma unui conflict iscat, se pare, între mai multe persoane de etnie romă. La faţa locului au ajuns şi mascaţii.

La fața locului s-a deplasat de urgență o Ambulanța SAJ Bihor precum și un echipaj SMURD de la Stația de Pompieri Aleșd. Totodată, a fost solicitat și echipajul de terapie intensiva mobilă (TIM) al SMURD Oradea, însă în pofida eforturilor echipelor medicale, bărbatul a decedat.

„Evenimentul a fost anunţat printr-un apel la numărul de urgenţă 112 la ora 20.46. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Secţia 7 Poliţie Rurală Tileagd, alături de cei din Aleşd, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. 

Anchetatorii fac cercetări pentru omor şi principalul suspect se află deja în custodia poliţiştilor.

Potrivit localnicilor victima, este un tânăr în vârstă de 30 de ani, iar agresorul, un var de-a victimei în vârstă de 28 ani.

Știre în curs de actualizare …

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.