Carosabil umed, contrasens, coliziune la Lugaşu de Jos

3081
Foto Facebook
 

Marţi, 25 iulie a.c., la ora 07.40, pe D.N. 1, în localitatea Lugașu de Jos, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă pe direcția Aleșd – Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed și ploaie).

Astfel, într-o curbă spre dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, ansamblul condus de acesta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 40 de ani, din Oradea, după care a acroşat un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Salonta, care circula în spatele primului autoturism,ansamblul de vehicule s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea stângă a direcției sale de deplasare.

„În urma accidentului rutier, două femei de 30, respectiv 33 de ani, ambele din municipiul Oradea, pasagere în primul autoturism și conducătorul celui de-al doilea autoturism, au suferit leziuni uşoare”, a declarat Ioana Lascu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.