Bihoreni fără permis prinși de polițiști – weekendul dosarelor penale

439

Duminică, 14 iulie, la ora 16.10, pe drumul comunal 168, în localitatea bihoreană Lugașu de Jos, polițiștii din Aleșd au depistat în trafic un localnic, în timp ce conducea fără permis, un moped neînregistrat.

De asemenea, duminică, 14 iulie, la ora 03.20, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din localitatea Lupoaia, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categortie de autovehicule.

Sâmbătă, 13 iulie la ora 08.35, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Lugaşu de Jos, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un localnic de 19 ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot sâmbătă, 13 iulie, la ora 12.05, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Uileacu de Criș, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.