Biciclist lovit de mașină între Lugașu de Jos și Aleșd

2319
smurd Aleșd noaptea
Foto © AlesdOnline arhivă

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN1 intre localitățile, Lugașu de Jos și Aleșd.

Potrivit IJP Bihor, în incidentul rutier au fost implicate un autoturism și un biciclist.

„Un biciclist a fost accidentat de către un autoturism. Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului fiind ulterior transportată la spital. Traficul rutier în zona s-a desfasurat pe o singura banda pentru o perioadă scurtă de timp”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar sef de poliție, Alina Fărcuța.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.