Accident la Lugașu de Jos! O șoferiță a ajuns cu mașina în vale, cu roțile în sus (foto-video)

6005
mașina roțile în sus
Foto ©️ AlesdOnline

O femeie a fost transportată la spital pentru investigații medicale, în urma unui accident rutier, produs joi dimineață, în localitatea Lugașu de Jos.

Joi dimineață, pompierii aleșdeni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier, produs pe DN1 în localitatea Lugașu de Jos.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de pompieri din cadrul Stației Aleșd cu o autospecială de descarcerare, apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că persoana s-a autoevacuat din autoturism, iar paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o la UPU Oradea.

Polițiștii aflați la fata locului vor stabili, în urma cercetărilor specifice, condițiile exacte în care s-a produs evenimentul rutier. 

Știre în curs de actualizare …

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.