UPDATE! Accident intre Urvind si Uileacu de Cris

9532

Accident intre Urvind si Uileacu de Cris. Luni in jurul orei 19:00, un autoturism s-a ciocnit de un pom intre Urvind și Uileacu de Criș.In urma impactului toți sunt în stare de inconștiență, încarcerați și necesită intervenția de urgență de la Isu Crișana.La fata locuri sunt 7 masini de descarcerare, salvare și transport.

 

Revenim cu amanunte.

Conform primelor informații, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției și a intrat într-un copac. Cinci persoane se aflau în mașină în momentul impactului, 3 adulți și 2 copii. Cei trei adulți au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale autoturismului în timp ce copiii, două fete cu vârsta între 10 și 16 ani, au fost proiectați în afara vehiculului.

Victimele au primit asistență medicală la fața locului, patru dintre ele fiind intubate, după care au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Județean.

Medicii sunt rezervaţi, însă, în ceea ce priveşte evoluţia stării de sănătate a victimelor. Toţi cei 5 ocupanţi ai maşinii sunt cetăţeni străini.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.