UPDATE! Accident intre Urvind si Uileacu de Cris

9532

Accident intre Urvind si Uileacu de Cris. Luni in jurul orei 19:00, un autoturism s-a ciocnit de un pom intre Urvind și Uileacu de Criș.In urma impactului toți sunt în stare de inconștiență, încarcerați și necesită intervenția de urgență de la Isu Crișana.La fata locuri sunt 7 masini de descarcerare, salvare și transport.

 

Revenim cu amanunte.

Conform primelor informații, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției și a intrat într-un copac. Cinci persoane se aflau în mașină în momentul impactului, 3 adulți și 2 copii. Cei trei adulți au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale autoturismului în timp ce copiii, două fete cu vârsta între 10 și 16 ani, au fost proiectați în afara vehiculului.

Victimele au primit asistență medicală la fața locului, patru dintre ele fiind intubate, după care au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Județean.

Medicii sunt rezervaţi, însă, în ceea ce priveşte evoluţia stării de sănătate a victimelor. Toţi cei 5 ocupanţi ai maşinii sunt cetăţeni străini.

 

Urmărește-ne și pe Google News