Accident între un autobuz și o mașină în Urvind

5428
Accident Urvind
Foto ©️ Denis Ursu
 

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp pe DN 1 în localitatea Urvind, după ce un autobuz cu călători și un autoturism au intrat în coliziune.

La fața locului s-au mobilizat de urgență un echipaj de pompieri militari din cadrul stației Aleșd, cu o autospecială de lucru cu apă și echipaje SAJ Bihor.

Din fericire, nu sunt persoane încarcerate, impactul dintre cele două autovehicule fiind violent.

În autobuz de aflau circa 21 de persoane, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

Update: Nici una dintre persoanele aflate în autocar nu a fost rănită. În schimb, toate cele 4 persoane din autoturism au fost transportate la spital pentru investigaţii. 

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cum anume s-a petrecut accidentul. 

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.