Accident între Lugașu de Jos și Aleșd. Au fost implicate trei autovehicule

3787
Accident între Lugașu de Jos și Aleșd
Foto ©️ Laurențiu Gabriel – Info Trafic Bihor& Oradea

Un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule s-a produs sâmbătă după-masă, pe DN1, între localitățile bihorene Lugașu de Jos și Aleșd.

Apelul 112 a intrat la ora 13:19. Accidentul s-a produs pe DN1, la ieșirea din localitatea bihoreană Lugașu de Jos, înspre Aleșd.

„În accident sunt implicate trei autovehicule, respectiv două autoturisme și un tractor. O persoană este aparent rănită ușor. Traficul rutier se desfășoară deocamdată pe un sens alternativ. Polițiștii rutieri efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. Rugăm conducătorii auto participanți la trafic să respecte indicațiile polițiștilor rutieri”, a declarat pentru bihon.ro, comisar-șef Alina Fărcuța.

Știre în curs de actualizare…

Accident între Lugașu de Jos și Aleșd
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.