Accident între localitățile Lugașu de Jos și Urvind. În carambol au fost implicate cinci mașini

5527
Accident între localitățile Lugașu de Jos și Urvind
Foto ©️ Ianc Cătălin

Un accident în lanț s-a produs vineri la prânz pe DN1 între localitățile Lugașu de Jos și Urvind.

 

„Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 12:46 iar accidentul s-a petrecut pe DN1 între localitățile Lugașu de Jos și Urvind. Sunt implicate cinci autoturisme într-o tamponare în lanț. Unei persoane i se acordă îngrijiri medicale la fața locului”, a declarat Alina Fracuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

“Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului. Rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile poliţiştilor de la faţa locului”, a mai transmis Fărcuța.

În urma impactului au fost avariate cinci maşini. Se pare că niciunul dintre şoferi nu ar fi adaptat viteza la drum, mai ales că drumul este alunecos.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.