Accident în Lugașu de Jos: Un biciclist a ajuns la spital

857
Smurd Aleșd
Foto caracter ilustrativ

Luni, 28 septembrie, la ora 20.30, pe D.N. 1, la intrarea în localitatea bihoreană Lugașu de Jos, un bărbat de 42 de ani, din Lugașu de Jos,

în timp ce conducea un autoturism pe direcția Cluj – Oradea, a efectuat manevra de depășire a unui autotren, moment în care pătruns pe sensul opus de circulație și a acroșat un bărbat de 53 de ani, din Lugașu de Jos, care circula pe bicicletă, pe mijlocul părții carosabile, pe sensul de mers înspre Cluj, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante fluorescente și fără ca bicicleta să fie echipată corespunzător.

În încercarea de a evita impactul, autoturismul a ieșit în afara părții carosabile prin partea stângă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Poliţiştii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.