Accident în Lugașu de Jos. O victimă a rămas încarcerată (foto)

3684
 

Vineri seara, a avut loc un accident rutier în zona localității Lugașu de Jos, între două autoturisme. În accident au fost implicate două autovehicule, iar două persoane au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Stației de pompieri Aleșd, din care unul de paramedici. „Una dintre victime a rămas încarcerată, iar pompierii au acționat pentru evacuarea acesteia din autovehicul”, a precizat maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

În urma accidentului una dintre victime a refuzat asistența medicală, iar cealaltă victimă care a suferit o fractură la membrele superioare a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Traficul în zonă a fost restricționat, si s-au format coloane lungi de câțiva kilometri.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.