Accident în Lugașu de Jos! O maşină s-a răsturnat în şanţ

3406
Accident în Lugașu de Jos
Foto © AlesdOnline
 

Un accident de circulaţie a avut loc marți seara, în jurul orei 23.00 pe drumul european E60 ce leagă orașul Aleșd de Oradea, la ieșirea din localitatea Lugașu de Jos.

 

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. Unul dintre autoturisme a ajuns în şanţ cu roțile în sus. Atât şoferul cât şi cei trei pasageri aflați în autoturismul care s-a răsturnat au suferit leziuni uşoare, însă nu au vrut să fie transportaţi la spital.

Evenimentul a fost soluţionat ca tamponare de către polițiști, după ce, persoanele din autoturism au refuzat transportul la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Traficul rutier s-a desfășurat alternativ pe un singur sens zeci de minute.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.