Accident grav in Lugasu de jos

3994

Accident grav sa petrecut luni 06 iunie, in comuna Lugasu de Jos.

 

Potrivit informațiilor primite de la ISU „Crișana”, la locul cu pricina au fost trimise o autospecială cu apă și spumă și unul de prim ajutor de la Aleșd, mașina de terapie intensivă mobilă de la SMURD Oradea, dar și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. Șoferul prins în habitaclu.

Revenim cu detalii

Apelantul numărului unic 112 preciza faptul că, în urma accidentului, în care au fost implicate un autoturism şi o autobasculantă, şoferul autoturismului a rămas captiv în interiorul acestuia, necesitând intervenţia echipajelor specializate.
Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, aflat în stop cardio-respirator, a fost eliberat de echipajul de descarcerare dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului şi predat echipajelor medicale aflate la faţa locului, însă din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, victima nu a mai putut fi salvată.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.