Locul 1 pentru aleșdeanul Milan Kubalac, la etapa a 5-a din Zărnești

485

Sâmbătă 03.09.2016 sa desfasurat pe circuitul de la Brebina, Zarnesti etapa 5-a din CNIR Endurocross sub organizarea motoclubului Jitsu Zarnesti, unde aleșdeanul Milan Kubalac a terminat cursa pe locul 1 la clasa C.

 

Clasele de concurs au fost: A;B;C;Veterani;Fete;Quad profi si hobby; ATV experti si hobby iar programul a inceput dimineata de la ora 08.00 cu secretariat si revizie tehnica.

clasament-zarnesti-kubalac

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.