Liliana Antonescu noua directoare a Liceului Teoretic Constantin Şerban din Aleşd. 

4921
Liliana Antonescu
Liliana Antonescu

Fostaa directoare a Liceului Teoretic Constantin Şerban din Aleşd Alina Buzle, care l-a concurat pe Novac-Iuhas, în luna mai a acestui an, la concursul de inspector şcolar general, a fost înlocuită cu profesoara Liliana Antonescu, fost inspector şcolar general al Bihorului.

 

Schimbarea lui Buzle n-are legătură cu faptul că aceasta i-a fost contracandidat, susţine şeful IŞJ Bihor. „Mi-am dorit promovarea persoanelor cu experienţă, să le punem în valoare”, a explicat acesta, precizând că Antonescu, originară din Aleşd, este unul dintre puţini foşti inspectori generali care nu sunt în conducerea unor unităţi de învăţământ.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.