Lemne de foc fără documente legale, confiscate de polițiștii din Tileagd.

231
lemne
Foto caracter ilustrativ

Marți, 12 iulie, pe drumul județean 767, în localitatea Vîrciorog polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat în trafic un localnic de 32 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 8,5 metri cubi de material lemnos, de esenţe tei, fag și carpen, fără a avea documente de transport şi de provenienţă a materialului lemnos.

 

Cel în cauză a fost sancţionat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Piatra Craiului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.