Lemne de foc fără documente la Aștileu si Lugasu de Jos

1804

Luni, 18 iulie, în jurul orei 16.30, pe drumul județean 764, în localitatea Aştileu,  polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din localitatea Călăţea, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2 metri cubi de material lemnos, de esență cer şi fag, fără documente de provenienţă.
Materialul lemnos, în valoare de 210 lei, a fost confiscat și predat Ocolului Sivic Aleșd, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr..171/2010.
De asemenea, vineri, 15 iulie pe D.N. 1, în localitatea Lugașu de Jos, polițiștii Postului de Poliție Lugașu de Jos din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat în trafic un bărbat din comuna Măgești, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2 metri cubi de material lemnos, specia fag, fără documente de proveniență.
Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia Primăriei Lugaș, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News