Lemne de foc fără documente la Aștileu si Lugasu de Jos

1804

Luni, 18 iulie, în jurul orei 16.30, pe drumul județean 764, în localitatea Aştileu,  polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, din localitatea Călăţea, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2 metri cubi de material lemnos, de esență cer şi fag, fără documente de provenienţă.
Materialul lemnos, în valoare de 210 lei, a fost confiscat și predat Ocolului Sivic Aleșd, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr..171/2010.
De asemenea, vineri, 15 iulie pe D.N. 1, în localitatea Lugașu de Jos, polițiștii Postului de Poliție Lugașu de Jos din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat în trafic un bărbat din comuna Măgești, județul Bihor, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2 metri cubi de material lemnos, specia fag, fără documente de proveniență.
Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia Primăriei Lugaș, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.