Lemne de foc fără documente justificative, confiscate de polițiștii din Tileagd

150

Miercuri, 8 iunie, pe drumul județean 767, în localitatea bihoreană Tileagd, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat un bărbat din comuna Vârciorog care transporta cu un autotren 6 metri cubi de lemne de foc, specia fag, fără a deține aviz valabil de însoțire a materialului lemnos.

 

Materialul lemnos, în valoare de 635,16 lei, a fost confiscat și predat în custodia Ocolului Silvic Aleșd, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.