Incendiu la o locuinţă din Aleșd. Cauza: materiale inflamabile în jurul unei surse de încălzire.

1039

In cursul serii de luni, la o locuința situată la etajul 1 a blocului D din cartierul Şoimul din Aleșd , s-a inițiat un incendiu, fapt pentru care pe numărul unic de urgență 112 a fost solicitată intervenția pompierilor militari din cadrul Statie de pompieri Aleșd.
Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 23:00, iar la fața locului s-a deplasat pentru intervenție un echipaj de pompieri, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. La sosirea acestora, incendiul se manifesta in interiorul apartamentului. Pompierii militari au reușit să localizeze și să lichideze incendiul, în stadiul în care a fost găsit, în aproximativ 15 de minute.

 

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului, a rezultat faptul că evenimentul s-a produs din cauza unei sobe, care a condus la aprinderea unor materiale inflamabile aflate în apropierea ei, apartamentul a fost afectat în mare măsură existând doar pagube materiale.
Timpul friguros indeamna oamenii sa continue sa faca focul in sobe, insa trebuie sa fie atenti la sursele de încălzire, cosurile de fum, deoarece, dupa luni de zile de folosinta, apar probleme care conduc, precum in cazul de fata, la incendii.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.