Incendiu izbucnit la o şură din în localitatea Subpiatră

677

​Duminică, 31 iulie,  în jurul orei 15.15, echipajele de pompieri ale Staţiei Aleşd au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o şură din cadrul unei gospodării situate în localitatea Subpiatră, comuna Ţeţchea.

 

Pentru localizarea şi lichidarea focarelor de incendiu, pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă timp de aproximativ trei ore şi 15 minute, împiedicând propagarea flăcărilor la construcţiile auxiliare aflate în apropiere.

Cecetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, autoaprinderea plantelor furajere.

Au ars baloţii de paie depozitaţi în şură şi acoperişul construcţiei afectate de incendiu.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.