Incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Butani, comuna Măgeşti

981
Foto © ISU Crișana

Sâmbătă, 10 noiembrie 2016,pompierii  Staţiei de Pompieri Aleşd a fost alertati pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Butani, comuna Măgeşti.

 

În momentul sosirii echipajelor de pompieri militari, flăcările se manifestau la o parte din faţada clădirii, în interiorul camerei de zi şi la nivelul acoperişului.
Ca urmare a producerii evenimentului, provocat cel mai probabil de depozitarea jarului şi a cenuşii în apropierea materialelor combustibile (într-un tomberon amplasat în imediata apropiere a casei) potrivit cpt. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana Bihor au ars o fereastră, o uşă, izolaţia termică din polistiren pe o suprafaţă de circa 20 metri pătraţi, o canapea şi aproximativ 10 metri pătraţi din acoperişul locuinţei.
Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul în aproximativ 20 de minute, reuşind să împiedice propagarea acestuia la celelalte încăperi ale casei şi la întregul acoperiş.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.