In desfășurare, o nouă ediţie a ” Târgului Caritabil de Crăciun” la Aleșd

647
Foto © Homonnai Gábor

În perioada 19-20 noembrie 2016 are loc o nouă ediţie a ” Târgului Caritabil de Crăciun” realizat de Fundația Casa Copilului si Tineretului Kajántó Mária din Aleşd.

 
Foto © Homonnai Gábor
Foto © Homonnai Gábor

Cei interesaţi pot alege produse tradiţionale, fără conservanţi, fără ameliatori şi fără coloranţi sintetici. Aceştia pot gusta prăjituri tradiţionale, ceai fierbinte şi vin fiert, care sunt elementele indispensabile în realizarea coloritului local de altădată.

Foto © Homonnai Gábor
Foto © Homonnai Gábor

Pentru copii există un loc special de joacă. Întregul venit al târgului va fi oferit Fundației Casa Copilului si Tineretului Kajántó Mária din Aleşd aducând astfel zâmbetul pe faţa copiilor de acolo.

Foto © Homonnai Gábor
Foto © Homonnai Gábor

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.