Îmbunătăţirea  infrastructurii rutiere  pe teritoriul comunelor Auşeu şi Vadu Crişului

450
Mitică-Florentin Lazăr, primarul comunei Auşeu

Primarul comunei Auşeu, a semnat la Oradea, la Oficiul Judeţean de Plăti pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Bihor, contractul de finanţare cu Agentia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale pentru proiectul  “Îmbunătăţirea  infrastructurii rutiere de bază, prin modernizarea drumului comunal DC 170 şi a unor străzi de interes local pe teritoriul comunelor Auşeu şi Vadu Crişului”.
În Vadu Crişului se vor moderniza printre altele drumul comunal ce leagă Vadu Crişului de Auşeu, prin Cacuciu Vechi, străzile de pe Dealu Bandi, Jomonita, Dealu Lubului, uliţa Gării, acces district CFR, uliţa spre piaţa agroalimentara şi spre podul nou de la intrare În comuna Auşeu, în satul Groşi se va moderniza uliţa căminului până la drumul Gepişului, capătul văii până la pălincărie la ultimul pod, strada pe lângă casa parohială spre Criş, uliţa Nicoară.

 

La Gheghie intră în proiect strada spre Criş, la Luncşoara, în zona Runc, drumul de la pod spre pădure şi drumul de la zona Brădesti spre Bufeşti.

Valoarea totala al proiectului este de 2.276.174 Euro, din care valoarea  eligibila  este de 1.796.971 Euro (8.129.469,80 lei)

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.