HIGH în concret la Aleșd

366

Pe 27 mai, alesdenii au întâlnire  cu rockerii de la HIGH , într-un concert de zile mari, ce va fi susținut la YNA PUB din Aleșd, începând cu ora 22.00.

 

Trupa HIGH a pornit în anul 2012 si se bucură de un succes uriaș ce le-a adus o asceniune fantastică după cum declară chear membrii trupei, ” nu dorim să ne axăm pe un singur gen muzical,deoarece ar limita spiritul artistic al fiecărui membru”(Stefi Kajtar – Lead Guitar)cântăm de la A la Z (indie/soft/rap-core).Din trupa fac parte membrii: Simion Kurityak – Vocals . Kajtar Stefan – Lead Guitar / Backing Vocal. David Fodor – Percussion. Alex Marcon – Bass Guitar. David Jonas – Rithm Guitar.

Publicul va fi numeros, cu atât mai mult cu cât intrarea va fi liberă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.