Fost jucător de la Crișul Aleșd, golgheter in liga a V-a pentru Inter Aștileu

896
Foto © Echipa Inter Aştileu

Florin Iaz marchează constant pentru Inter Aştileu și continuă să impresioneze în Liga a V-a Bihor în ciuda faptului că are 47 de ani.

 

Fost jucător în Liga 3 cu Crişul Aleşd în urmă cu aproape două decenii, a continuat să evolueze pentru echipă din zona Aleşdului. Acum este legitimat la Inter Aştileu în Liga 5, iar până acum a reuşit să înscrie cel puţin un gol în fiecare etapă disputată în Seria 1 a campionatului. Duminică, 18 septembrie, a punctat de patru ori în victoria obţinută de Inter Aştileu cu Slovan Valea Cerului, scor 10-0, Iaz marcând în minutele 6, 21, 51 şi 55.

Inter are 19 goluri marcate, din care 8 au fost reuşite de Florin Iaz, golgheterul la zi al Seriei I. „Fotbalul a fost şi a rămas o plăcere pentru mine. Vârful a fost cu Crişul Aleşd în Liga a III-a, dar de atunci am continuat să joc. Nu mi-am propus o ţintă ca vârstă, voi juca atîta vreme cât mă simt bine. Îmi place foarte mult mişcarea, munca fizică”, ne-a declarat Iaz.

Citeste articolul complet pe  Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.