Foc de artificii, de Revelion la Alesd

858

Primaria Orașului Aleșd organizeaza, potrivit traditiei, cu ocazia Revelionului si a Noului An traditionalul foc de artificii oferit de primărie la ora 00:00 a anului 2017. Locatia aleasă este aceeași ca în fiecare an, terenul de sport al Colegiului Tehnic Alexandru Roman din Aleșd.

 

În prezent reprezentanții primăriei deruleaza procedurile legale în vederea achizitionarii serviciilor si produselor ce fac obiectul manifestarii.

La cumpana dintre ani,  aleșdenii sunt invitati sa vizioneze traditionalul foc de artificii.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.