Festivalul concurs “Cântec mândru de pe Criş”

340

Evenimentul organizat de Ansamblul „Auşana” va avea loc vineri 4 noembrie la Filarmonica de Stat Oradea. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de orchestra “Rapsodia Bihoreană” dirijor, prof. Liviu Buţiu.

 

“Scopul festivalului este descoperirea de noi talente, promovarea lor, păstrarea obiceiurilor şi tradiţiilor culturale, precum şi punerea în valoare a cântecului şi portului popular din diferite zone folclorice ale ţării”, spune Silviu Botiş, directorul Festivalului.

Festivalul concurs “Cântec mândru de pe Criş” se adresează interpreţilor amatori.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.