Felicităm eleva Liceului Teoretic Constantin Șerban Aleşd „TECI RITA” pentru participarea la ”Concursul foto – Economie și turism. Promovează Bihorul”

447
TECI RITA

Departamentul de Economie, Facultatea de Științe Economice, Universitatea din Oradea, Consiliul Județean Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor au organizat în perioada 05.10.2016-18.11.2016, concursul  care avea ca scop implicarea tinerilor în promovarea județului Bihor ca destinație turistică prin intermediul imaginilor și conștientizarea tinerilor cu privire la valorile naturale și antropice existente pe teritoriul județului nostru.

 

Au participat tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 19 ani.
Au existat patru secţiuni pentru care s-au acordat premii şi menţiuni precum marele premiu şi premii speciale.
1. Obiectiv turistic din Bihor;

2. Peisaj turistic din Bihor;

received_1635450974458272

3. Oameni din turism care m-au impresionat;

received_163545094112494

4. Activităţi turistice.
Din partea Liceului Teoretic Constantin Șerban Aleşd, a participat eleva TECI RITA din clasa XI-a A, care a primit mai multe premii şi menţiuni la diverse categorii.
Felicitam eleva pentru implicare şi prof. Silaghi Antonia pentru coordonare, şi de asemenea Liceul Teoretic Constantin Șerban pentru că implică elevii în astfel de activităţi.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.