Elevii din Aleșd, participă la intonarea „Imnului Vieții”!

180

Centrul de Transfuzie Sanguină Bihor, alături de Societatea Națională de Medicină Transfuzională „Karl Landsteiner”, ne invită sâmbătă, 17 Decembrie 2016, între orele 17:00 – 19:00, în Piața Unirii din Oradea, unde are loc intonarea „Imnului Vieții”.

 

Evenimentul are şansa de a intra în Cartea Recordurilor. „Dorim să promovăm donarea de sânge, căci aceasta duce la salvarea de vieţi”, a spus dr. Ligia Olivia Burtă. In Piaţa Unirii din Oradea se preconizează că se vor aduna 4.000 de oameni din tot judetul printre care se vor numara si elevi alesdeni ai Colegiului Tehnic AL. Roman din localitate, dornici să se alăture proiectului, ei vor fi insotiti de profesorul Alb Ioana.

Si-au anunţat participarea cu oameni care să se implice în intonarea Imnului Vieţii si  instituţii precum Inspectoratul de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, ISU Crişana, Serviciul de Ambulanţă, Spitalul Judeţean, DSP Bihor, precum şi ITM Bihor.wp-1481810014415.png

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.