17 C
Aleşd
joi, 8 iunie 2023

Elevii Aleșdeni participa la fazele semifinale și finale „Bihorul în mișcare”

Urmărește-ne și pe Google News

Acțiunea sportivă intitulată „Bihorul în mișcare” și rezervată elevilor din clasele a V-a și a VI-a continuă în acest sfârșit de săptămână cu fazele semifinale și finale de la minifotbal și handbal. Toate acestea sunt programate la mai multe arene sportive din Oradea.
La minifotbal, în faza semifinală, care este programată sâmbătă, de la ora 8, la terenul sintetic cu balon de la LPS Bihorul, participă șase echipe, împărțite în două grupe. Din Grupa A fac parte echipele de la școlile gimnaziale din Drăgești, Curtuișeni și Roșia, iar din Grupa B, echipele CN Octavian Goga din Marghita, Șc. Gim. Nestor Porumb din Tulca și CT Nr. 1 Vadu Crișului.
Faza semifinală la handbal băieți este programată la Sala Liceului Szent Laszlo, tot sâmbătă, cu începere de la ora 8 și va reuni, de asemenea, șase echipe, câștigătoare ale etapei de zonă. Și acestea vor fi împărțite în două grupe a câte trei. Din prima grupă vor face parte echipele CT Alexandru Roman Aleșd, Șc. Gen. B. Nandor Sălacea și Onisifor Ghibu Oradea.
Grupa a doua la handbal băieți va fi alcătuită din echipele LT Constantin Șerban Aleșd, Șc. Gim. Derna și Șc. Gim. Jako Zsigmond Roșiori.
În fine, faza semifinală la handbal fete, programată tot sâmbătă, de la ora 8, la Sala Liceului Traian Vuia, va reuni în prima grupă echipele: Onisifor Ghibu Oradea, Șc. Gimn. Zoltan Zselek din Valea lui Mihai și Șc. Gimn. Nr. 1 Tileagd. A doua grupă va fi alcătuită din : Șc. Gimn. Floare de Lotus Sânmartin, Șc. Gimn. Nicolae Jiga Tinca și Lic. Tehnologic Nr. 1 Șuncuiuș.
Apoi, etapa finală, atât la minifotbal, cât și la handbal masculin și feminin, va avea loc în după amiaza aceleași zile de sâmbătă, 5 noiembrie, dar la Arena Antonio Alexe, cu începere de la ora 14. În fapt, această fază finală va cuprinde finalele. În finala mică se vor întâlni echipele de pe locul II în grupe, iar în finala mare, echipele câștigătoare ale grupelor semifinale.
Programul fazei finale este însă următorul:
Ora 14:00 Finala mică minifotbal
Ora 14:50 Finala mică handbal fete
Ora 15:45 Finala mică handbal băieți
Ora 16:40 Finala mare handbal fete
Ora 17:35 Finala mare handbal băieți
Ora 18:30 Finala mare minifotbal
Apoi, de la ora 19:30, este programată festivitatea de premiere. Pe lângă diplomele, cupele și medaliile oferite de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor, sponsorii competiției, Dechatlon și Selgros, vor oferi din nou, precum la cros, premii surpriză.
Florin Mihalca
- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

33,229FaniÎmi place
1,759CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI