Dr. Bocșe Dorina Lucia din Alesd printre Bihorenii cu merite deosebite în profesie

1153

1 Decembrie fiind un moment de aniversare naţională este si un bun prilej pentru a evidenţia meritele deosebite ale unor personalităţi din diferite domenii, astfel Prefectul judeţului Bihor, a solicitat Serviciului de Ambulanţă Bihor să nominalizeze o persoană care s-a remarcat în anul 2016 prin activitatea sa, făcând cinste profesiei şi judeţului Bihor, pentru merite deosebite in activitatea profesionala.

 

Nominalizarea Serviciului de Ambulanţă Bihor a fost Aleșdeanca dr. Bocșe Dorina Lucia – medic primar medicină de familie, specialist in medicină de urgentă care are o activitate în sistemul sanitar de 35 de ani, din care 31 de ani activitate neintreruptă pe echipaj medical de urgentă în cadrul stației de ambulantă Alesd.iw-212201619914694Doamna dr. Bocșe Dorina Lucia  este absolventă a Institutului de Medicină și Farmacie din Cluj Napoca – Facultatea de Medicină Generală, specializarea Medicină generală sesiunea septembrie 1981 cu media 10.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.