Doua clasari pe podium la etapa Endurocross Rasnov

480

In data de acest weekend, 1 octombrie2016, sa desfasurat la Rasnov etapa VI a Campionatului National Individual al Romaniei la Endurocross sub organizarea moto-clubului Jitsu Zarnesti. Clasele de concurs au fost: A;B;C;Veterani;Fete;Quad profi si hobby; ATV profi si hobby, unde aleșdenii Avram Florin și Milan Kubalak sau clasat pe locul 2 la clasele B si respectiv Hobby.

 

Spectacolul a fost la el acasă sâmbătă, concurenţii aleșdeni oferind un show de zile mari, pe un traseu destul de dificil și plin de obstacole. Toţi participanţii au fost foarte mulţumiţi de traseu şi de marcajele foarte bune, datorită cărora nici unul dintre ei nu s-a pierdut. Raiderii au avut de trecut prin păduri, râpe impresionante, prin pâraie, peste bolovani şi trunchiuri de copaci, pe sub poduri, dar şi pe coame de deal de unde li se înfăţişau în jur peisaje superbe.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.