Directorul şcolii din Vârciorog cel mai mare punctaj la examenul scris

5667
Foto © Alex Guia

​Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor a afişat, rezultatele obţinute de candidaţi la prima probă a concursului pentru funcţiile de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ din județul Bihor.

 

Directorii care n-au luat examenul din zona Aleşd sunt cei de la Colegiul Tehnic Alexandru Roman Aleşd (Valeria Vasile),Auşeu (Luminiţa Claudia Caba), Tileagd (Ervin Călinescu),Borod (Manci Capriş Aurica).
Directorii adjuncţi care nu au promovat: Colegiul Tehnic Alexandru Roman Aleşd (Melania Joldea), Şuncuiuş (George Manci Capriş), Liceul Bratca (Petru Bradea).

Cei mai buni sunt: directorul de la Şcoala din Vârciorog, Nicolae Şaitoş, şi directoarea de la Liceul Teoretic Ady Endre din Oradea, Vad Marta ei au obţinut cel mai mare punctaj la examen din tot judeţul, au mai promovat examenul: directoarea Antonescu Liliana (Liceul Teoretic „Constantin Șerban” Aleșd), directorul adjunct Bucsias Levente (Liceul Teoretic „Constantin Șerban” Aleșd) si Enache Viorel (Liceul Teoretic „Constantin Șerban” Aleșd).

Următoarele două probe, evaluarea CV-ului și interviul se vor desfășura începând cu 17 octombrie și se va încheia în 17 noiembrie.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.