18 C
Aleşd
miercuri, 12 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Directorul şcolii din Vârciorog cel mai mare punctaj la examenul scris

​Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor a afişat, rezultatele obţinute de candidaţi la prima probă a concursului pentru funcţiile de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ din județul Bihor.

Directorii care n-au luat examenul din zona Aleşd sunt cei de la Colegiul Tehnic Alexandru Roman Aleşd (Valeria Vasile),Auşeu (Luminiţa Claudia Caba), Tileagd (Ervin Călinescu),Borod (Manci Capriş Aurica).
Directorii adjuncţi care nu au promovat: Colegiul Tehnic Alexandru Roman Aleşd (Melania Joldea), Şuncuiuş (George Manci Capriş), Liceul Bratca (Petru Bradea).

Cei mai buni sunt: directorul de la Şcoala din Vârciorog, Nicolae Şaitoş, şi directoarea de la Liceul Teoretic Ady Endre din Oradea, Vad Marta ei au obţinut cel mai mare punctaj la examen din tot judeţul, au mai promovat examenul: directoarea Antonescu Liliana (Liceul Teoretic “Constantin Șerban” Aleșd), directorul adjunct Bucsias Levente (Liceul Teoretic “Constantin Șerban” Aleșd) si Enache Viorel (Liceul Teoretic “Constantin Șerban” Aleșd).

Următoarele două probe, evaluarea CV-ului și interviul se vor desfășura începând cu 17 octombrie și se va încheia în 17 noiembrie.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,670FaniÎmi place
1,735CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI