Depistat și încarcerat de polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod

247

Joi, 26 mai polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și reținut un bărbat de 39 de ani, din comuna Bratca, județul Bihor.

 

Tribunalul Bihor a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 9 ani și 4 luni de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penintenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.