Delicte silvice constatate de polițiștii bihoreni la sfârșit de săptămână

218

Vineri, 27 mai , polițiștii Secţiei nr.7 de Poliţie Rurală Tileagd au depistat în trafic, în localitatea bihoreană Vârciorog, doi tineri de 19 și 22 de ani, ambii din Vârciorog, în timp ce transportau cu două căruţe 2 metri cubi de material lemnos, de esenţă cer, fără documente de însoţire.

 

Cei în cauză au fost sancţionaţi contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Piatra Craiului.

Totodată, duminică, 29 mai, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat doi bărbați de 38 și 21 de ani, ambii din comuna Lugașu de Jos, în timp ce transportau fiecare cu căruța, pe o stradă din localitatea Lugașu de Jos, un metru cub de lemne  de foc, speciile fag și cer, fără documente de proveniență.

Materialul lemnos, în valoare de 200 lei, a fost confiscat, iar cei doi au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.