Delict silvic constatat de polițiștii din Tileagd

329

Sâmbătă, 4 iunie, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din localitatea bihoreană Lugașu de Sus, în timp ce transporta cu o autoutilitară 1,2 metri cubi de material lemnos, specia gorun, fără documente legale de provenienţă.

 

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.