David GAERIS tânărul artist Aleșdean

1904

Ne aflăm în luna august a anului 2016, lună în care tânărul artist aleșdean David GAERIS (aka Șireag) realizează o colaborare cu cunoscutul artist al muzicii RnB din România, CHRISS (aka Chriss JustUs). Piesa ,,Închidem rănile” crește spectaculos în ceea ce privește numărul de vizualizări sub frenezia instrumentalului realizat de Vox Latina și adus la rang de artă de maestrul Dan Bărăuță, având peste 6.000 de vizualizări în doar 12 ore de lansare, mai mult decât dublul celei mai vizualizate piese ale lui GAERIS (fost ABSOLUT) în acel moment.

 

Videoclipul piesei a fost filmat în București (secvențele lui CHRISS), precum și la Arena Sportivă din Aleșd (secvențele lui David GAERIS). Piesa are drept temă dragostea stinsă, ajunsă la final, descrisă cu o precizie de metronom de lirica celor doi artiști și a vocii suave de pe refren, precum și de secvențele melancolice surprinse în videoclip.

GAERIS ține foarte mult la fanii care îi ascultă melodiile, în special la cei din zona orașului Aleșd, urmând să continue să înregistreze piese și live-uri care să vă aducă frenezia auditivă.


David GAERIS

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.