6.5 C
Aleşd
vineri, 1 decembrie 2023
 

David GAERIS tânărul artist Aleșdean

Ne aflăm în luna august a anului 2016, lună în care tânărul artist aleșdean David GAERIS (aka Șireag) realizează o colaborare cu cunoscutul artist al muzicii RnB din România, CHRISS (aka Chriss JustUs). Piesa ,,Închidem rănile” crește spectaculos în ceea ce privește numărul de vizualizări sub frenezia instrumentalului realizat de Vox Latina și adus la rang de artă de maestrul Dan Bărăuță, având peste 6.000 de vizualizări în doar 12 ore de lansare, mai mult decât dublul celei mai vizualizate piese ale lui GAERIS (fost ABSOLUT) în acel moment.

- Publicitate -

Videoclipul piesei a fost filmat în București (secvențele lui CHRISS), precum și la Arena Sportivă din Aleșd (secvențele lui David GAERIS). Piesa are drept temă dragostea stinsă, ajunsă la final, descrisă cu o precizie de metronom de lirica celor doi artiști și a vocii suave de pe refren, precum și de secvențele melancolice surprinse în videoclip.

GAERIS ține foarte mult la fanii care îi ascultă melodiile, în special la cei din zona orașului Aleșd, urmând să continue să înregistreze piese și live-uri care să vă aducă frenezia auditivă.

David GAERIS

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,462FaniÎmi place
1,747CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI